Bölgesel Amatör Lig 2. Bölge 2. Grup’ta mücadele eden Ünye 1957 Spor’un Görelespor ile oynayacağı 15. Hafta mücadelesi olumsuz hava koşulları dolayısıyla etlenen maçına bugün çıktı.
30 Mart Çarşamba günü Ünye şehir stadında oynanan karşılaşmaya Ünye 1957 Spor sahaya İsmail K., Faruk Y., Vicdan A., Rıdvan C., Hakkı P., Hakan Ç., Ersin A., Eşref K., Umut K., Volkan U., Orçun S. 11’lisi ile indi.
Karşılaşmanın ilk dakikasından itibaren üstünlüğünü eline alan Ünye 1957 Spor 3. dakikada Ersin Arslantog golü ile 1-0 öne geçti.
Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında rakibini +zorlayan Ünye 1957 Spor ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.
İkinci yarıda da üstünlüğü koruyan Ünye 1957 Spor 49. dakikada Eşref Koçak’ın golü ile 2-0 öne geçti.
Rakibine aman vermeyen temsilcimiz 90+5’te Hakan Çorlak’ın golü ile mücadeleyi 3-0 önde tamamladı.
Futbol masada değil sahada oynanmalı
Maç sonrası açıklama yapan Ünye 1957 Spor Kulüp Başkanı Mehmet Ali Durak, “Sezon başından beri iyi futbol oynamaya çalışıyoruz ve iyi futbol oynadığımızı da düşünüyorum. Elimizden gelen birçok şeyi yapmaya çalıştık. Ama futbolun sadece yeşil sahada oynanmayan, masalarda oynanan bir oyun olduğunu gösteren Federasyonumuza, Merkez Hakem Komitesine bu işlerin bu kadar basit olmaması gerektiğini söylemek istiyorum.” dedi.
Yalnız bırakıldık
Kendileri ellerinden gelen tüm mücadeleyi gösterdiklerini ancak yalnız kaldıklarını vurgulayan Durak, “Bizim de yanlışlarımız veya yapamadıklarımız olmuştur. Ama bu memleketin, hakkını savunuyor olabilmesi gerektiğini düşünüyorum. Memleketin ileri gelenleri bizim gösterdiğimiz çabanın 10’da 1’ini göstersinler. Burada bir takım var. Biz elimizden geldiği kadar sahip çıkıyoruz. Ama biz sahipsiz kaldık. Matematiksel olarak halen ihtimalimiz olabilmesine rağmen, Ünye halkına, elimizden geleni yaptık. Kusurumuza bakmasınlar. Tek başına bu kadar yapılabiliyor.”
Ünye KENT Haber